Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A foglaljorvost.hu-n tényleg...

A foglaljorvost.hu-n tényleg nem lehet negatív értékelést írni?

Figyelt kérdés
Elég kellemetlen élményem volt egy magánorvossal, ráadásul sokba is került: gondoltam, jó lenne a tapasztalataimat másokkal is megosztani, legalább ők ne kerüljenek hasonló helyzetbe, de azon túl, hogy elküldtem az értékelést, már hosszú napok óta nem jelenik meg, pedig kétszer is próbáltam. Nem káromkodás, csak egy udvariasan megfogalmazott "nem ajánlom" jellegű vélemény volt. Mondjuk gyanús, hogy én nem is nagyon láttam ott egyik orvosról sem rossz írást, azért elég szomorú, hogy őszinte vélemény nem is kerül fel oda, csak ha az pozitív! :(

2020. jún. 7. 18:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

#5: nem mondta senki hogy csak rossz orvost lehet ott találni, ezt írtam a kérdésben is. Google-n pedig nincs fent minden orvos egyesével, hidd el hogy nem mindenkit találsz ott google értékelésekkel.

Nem kötekedésből, de érdemes egy kicsit utánajárni mielőtt hozzászólsz, de azért köszi a te válaszod is.

2021. ápr. 7. 08:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is próbáltam , azóta se találom , dr Sidó Zoltán egyetemi docens-kardiológus-ról van szó , lekezelő , öntelt , nembhallgatja meg normálisan a beteg problémáját és válaszokat sem ad , de jó drága.
2021. dec. 14. 00:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is egyszer bedőltem annak az oldalnak. Még mindig használom, foglalásra mert nem kell telefonáljak, de szerencsére már van jó orvosom.

De az első doki, akit ott foglaltam, az elvileg díjazott orvos, év orvosa mittomén mi (endokrinológia). Megnézte a leleteimet (autoimmun beteg vagyok, csak költöztem és kerestem új orvost) és közölte velem, hogy EGY szám rendben van (az én betegségemhez, legalább 4-5 különböző eredménynek kell rendben lennie, hogy okésnak lehessen nyilvánítani az állapotomat) szóval az, hogy továbbra is rosszul érzem magam, az nem a betegségem hibája. Nem tud mit tenni. Ez került 35 ezrembe.

Szerencsére a mostani orvosom végig hallgatott, megnézte a leleteimet és sora rámutatott az eredményekre, amik nem voltak jók és amik plusz vizsgálatot követeltek.

Szóval ennyit arról az oldalról...

2022. máj. 14. 09:10
 14/15 NTBS ***** válasza:
28%
Írd le rejtve. Ez a megoldás. Irónia.
2022. nov. 14. 16:14
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy-két pszichiáterről láttam negatív véleményt ott, de ezek az oldalak tényleg alkalmatlanok tájékozódásra. A csúcs a pszichológuskereső, ahol kizárólag 5 csillagos értékelések mennek ki, és a szövegekből ítélve töredéküket írták valódi kliensek.
2023. júl. 5. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!