A foglaljorvost.hu-n tényleg nem lehet negatív értékelést írni?
Inkább leírom itt, talán itt is kap némi figyelmet és valakinek hasznos lesz: Szalontay Tibor kézsebész/traumatológushoz csak akkor menjen valaki, ha nincs komolyabb, krónikussá vált panasza; a neten olvasottak ellenére csak ledarálja ugyanazt, amit már a páciens is megtett: egy több hónapja pihentetett és rögzített, gyógyszerekkel kezelt, a kiváltó októl is mentes problémás ízületre/ínhüvelygyulladásra a majdnem 30.000 Ft-os orvosi vélemény a következő volt: nyugalomba helyezés (mégis, 6 hónap után még mennyi ideig?), még több fájdalomcsillapító, még több TENS-kezelés (amit ha jól sejtem, egyetlenegy orvosi tanulmány sem támasztja alá hatásosságát a tenosynovitis ellen)...
Úgy diktálja a diagnózist az asszisztensének, hogy közben nem is figyel arra, amit a beteg mond, pedig az hasznosakat is mondhat a helyes diagnózishoz, én úgy gondolom.
Ennyi erővel inkább adakoztam volna azzal a vizsgálati díjjal akármilyen szervezetnek, akik nem csak félvállról, efféle "nemérdekel"-módban kezelik a beteget.
Egyetlen pozitívum ért ennél a magánrendelőnél (BMM), hogy a recepciósok nagyon kedvesek voltak.
Nem zárom ki, hogy esetleg az ott dolgozó többi orvos jobban/lelkiismeretesebben végzi a munkáját, lehet, hogy csak a fent említett dolgozik hanyagabbul.
"hogy nem fér bele hogy egy orvost megvadolok ilyen súlyos dolgokkal."
Menjenek a búsba! Mi az hogy nem írhatsz róla rosszat??? Kik ők Istennek, talán ők nem tévedhetnek??? Hihetetlen, a helyedben válaszoltam volna annak aki ezt írta!
Azon az oldalon én is próbáltam írni egy negatív véleményt, kukturalt hangvételben, nem volt benne semmi bántó, csak a tényt. Azóta nem látom kint a véleményemet.
Azóta google véleményt írok. :) Az valamiért nem kerül törlésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!