Hogyan menjek el most az orvoshoz?
Figyelt kérdés
Jelenleg amúgy sem egyszerű a koronavírus miatt! Fájdalmat érzek a mellemben, egyébkét férfi vagyok tudom ritkább, de attól tartok mellrákom van. Eleinte csak viszketett, de most meg fájdalmas csomót érzek benne. Érzékeny és fáj is. TB-m jelenleg nincs, sőt már egy jó ideje nincs, de ha meg elmegyek a háziorvoshoz ott fognak nekem papolni hogy piros a jelzés! Nincs pénzem magánorvosra sem most, maximum egy bő hónap múlva lesz, de addig meg nem akarok várni.#orvos, onkológus, tumor
2020. máj. 20. 01:21
1/2 anonim válasza:
Nem lehet háziorvost a házhoz hívni?
2/2 anonim válasza:
Attól, hogy nincs TB-d ellátnak. Hívd fel a háziorvost, ad beutalót mammográfiára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!