Vakbél műtét után normális ez?
Az apukámnak egy másfélhete volt egy nagyonsúlyos vakbélműtéte ( 1óra kellet h ne haljon meg,mert szétfakadt neki és kezdte megölni a beleit a genny..)
hétfőig ugytűnt hogy 1 hetes sebhez képest nagyonszépen gyógyul, de aznap ömlött belőle a genny (szószerint ömlött,mintha egy csapot megnyitnánk..) hívtunk orvost, ápolónőt, akik ilyen speciális tengerialgás izétadtak rá,ami megszívja a gennyet... 28 centis vágása van neki... szétnyílt.. tegnap, mikor az áplónő ittvolt, 7 centisre nyílt neki, és mára ez már 17 centissé nyílt.. már látszik neki a belső hasfala, és nemgyőzzük az élettársával takarítani,fertőtleníteni stb... nem engedi hogy visszavigyük a kórházba mert egyből ordít velünk meg minden,már könnyesre sírtuk mindketten a szemünket:s
holnap ismét kihívjuk az orvost,megnézetni... de ha visszakell vinni a korházba ő ordít velünk:S
ráadásul egyáltalán nem nyugodt apukám,ma a bátyámnak autóbalesete lett... lehet hogy az idegtől is szétnyílhatott neki?
nemtudom mit tehetnénk,már nemtudunk mit csinálni:S
mit tegyünk? :S Nagyon féltem az apukámat:'(
15/L
ma reggel kijött az orvos, keddtől bioptron gyógylámpával húzzák össze a sebet, ami azért nyílt szét mert több liter genny folyt ki belőle,és utat vájt magának. azt hiszem enyhült az aggodalmam,bár én csak akkor leszek nyugodt,mikor ugyanazt az "örökmozgó" embert látok,akit műtét előtt...
köszönöm szépen a kérdést
Meggyógyult apukád rendesen?
Mert nekem is hasonló problémáim voltak,vakbélműtét után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!