Az orvost vagy az asszisztenst kell hívnom most telefonon, ha gyógyszert szeretnék íratni?
Figyelt kérdés
Háziorvossal íratnék gyógyszert amit már szedek pár éve rendszeresen.
Van ez a telefonálós elektronikus recept, még sose éltem a lehetőséggel..
Ehhez a dokit kell hívnom, vagy az asszisztensét pontosan?
2020. márc. 30. 07:29
2/8 anonim válasza:
Igen a rendelőt! Nagyon egyszerű. Telefonálás után továbbítják a gyógyszertárba.Kiváltásnál vagy te mész személyesen, vagy egy ismerős aki elviszi a tajszámodat és az ő személyiigazolványát amivel kiválthatja a gyógyszered et.
3/8 A kérdező kommentje:
Értelemszerűen azért kérdezem, mert nálunk nincs "a rendelő száma", hanem a fent említett két telefonszám van: az orvos és az asszisztens.
2020. márc. 30. 08:28
4/8 A kérdező kommentje:
Mindkettőjüknek van mobiltelefonja.
2020. márc. 30. 08:29
6/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk most utánaolvastam és mindenhol azt írják, hogy nem szabályos telefonon receptet írni, muszáj megjelennie személyesen a betegnek... de én most nem is tudok menni, meg nem is ajánlott jelen helyzetben...
2020. márc. 30. 10:31
7/8 anonim válasza:
Akkor nem jót olvastál! Ez több helyen le van írva, hogy az a menete. Azt akarják elkerülni, hogy minél kevesebb beteg menjen be a háziorvoshoz. Be vált dolog jól működik! Tapasztalat!!!
8/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom, de ettől nem szabályos papír szerint. Lehet ilyenkor olyan doki aki akadékoskodik.
Mindegy, írtam emailt a dokinak, már megvan a recept.
2020. márc. 31. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!