Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ideiglenes tömés sürgős eset?

Ideiglenes tömés sürgős eset?

Figyelt kérdés

Ma olvastam, hogy a fogorvosi rendelőket is bezárhatják.

Megértem az okot, viszont nekem nemrég széttrancsírozták a szám, és ideiglenesen össze van rakva az egyik fogam, azzal az paranccsal hogy ne rágjak azon az oldalt, szedjem a bogyókat. A kövi 3 hónapban elvileg 2 hetente mennem kell ideiglenes tömés cserére.

A helyzetre való tekintettel ilyenkor mi van? Aggódok,oké nem fáj (most) de ha abba marad a kezelés megint gondok lesznek.

#Fogirvos
2020. márc. 16. 23:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Maszek fogász? Hívd fel telefonon és érdeklődj.

Körzetínél szerintem már esélytelen. Az a sürgősségi eset ha elviselhetetlen fájdalmad van vagy magas lázat okozó gyulladás, tályog stb...

2020. márc. 16. 23:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát, igazából egy gyökér kezelt fog lett megnyitva, mert begyulladt az inyem felette, feldagadt az arcom, meg annyira fájt az arcom, hogy legszívesebben kikaptam volna az állkapocs csontom. Mindég ma felhívom a rendelőt.
2020. márc. 17. 08:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Majd akkor fogadnak, ha kiesik az ideiglenes :D hurrá
2020. márc. 17. 13:38
 4/5 Ypszilon1980 ***** válasza:

Kérdezz rá, illetve menj el.

Mivel, hogy ebben az állapotban ez vezethet véleményem szerint károsodáshoz, ezért max kicserélik az ideigleneset. Valószínűleg nem véglegesítik, de magánban még talán lehet próbálkozni.

2020. márc. 18. 08:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Valami olyasmit mondták hogy a rendszer lefigyeli őket és megvan hogy mit csinálhatnak. Pl húzást. Szóval csak akkor cserélhetik ki ha bemegyek hogy kiesett a tömés. Röhej.
2020. márc. 18. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!