Gennyes sebbel mit csináljak?
Figyelt kérdés
Elég rossz helyen van a sarkamon mert kidörzsölte a cipő és járás közben mindig felszakad :S már szórtam rá sebhintőport az összehúzta kicsit de leragasztani nem akarom nehogy beleragadjon a sebbe, mit kezdjek vele?2010. júl. 24. 23:27
1/5 anonim válasza:
fertőtlenítsd le betadine-nal, kend be tetran kenőccsel, és tegyél rá egy tapaszt hogy ne mennyen bele kosz. És nyugi, nem fog beleragadni :)
2/5 anonim válasza:
nivea krém is jó rá
a sima kék dobozos
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mennyire tanácsos a gennyes sebbe Níveát kenni... :D Én úgy tudom, hogy vízzel meg kell tisztítani a sebfelületet a szennyeződésektől, aztán fertőtlenítőszerrel (jód, betadine) fertőtleníteni a sebszéleket(!), illetve a seb környékét, majd ráhelyezni egy steril fedőkötést.
4/5 anonim válasza:
A Níveát nehogy belekend! Betandine oldat, vagy kenőcs és feltétlenül fedd be a gennyező sebet! Ha leáztatod a kötést, nem fog fájni leszedésnél.
5/5 anonim válasza:
És neogranormonnal lehet vajon?
*nekem is ugyanilyen problemám van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!