Megölhette az ápolónő a nagymamámat?
Az én nagymamám is a kórházban halt meg. Hazaengedték volna de a hazaengedès előtti éjszakán meghalt,mikor műszak váltás volt
Ami gyanús, mert olyan jó eredményei voltak, vagyis jól volt. Es pont műszak váltás előtt halt meg. Ergo szarták rá a nővérek :( ki tudja ha észre vették volna,hogy rosszul van most is köztünk lehetne
És a leggyanúsabb az volt,hogy nyilván bement anyuka. És kikérdezte a dolgozókat. De nem támadóan, csak szerette volna tudni hogy volt a mamám. Mégis hogy halt meg, és olyan agresszívan lekezelően adtak választ hogy hihetetlen. Mikor a boncolás után is papírt ki akarta kérni anyukám, hülyèneknnezte az orvos,hogy minek mit akar ő azzal lettek hagyja őket békén stb stb
Pedig csak ki akart kérni mindent halotti bizonyítványt ami kell, és nagyon fel voltak vèrtetve ,nagyon féltek attól hogy anya beperli őket. Pedig szó se volt ilyenről Amy részéről. Mégis hihetetlen bunkók voltak vele.
És így utólag visszagondolva valamit hibáztattak, azért voltam ilyen agresszívak. Anyagon jön tudjon mennyire bevèdik egymást.
Az is tény, nem nagyon erőltetik meg magukat a nővérek. Főleg nem az éjszakás niverekz, konkrétan tudom,hogy aludni járnak be.
És hogyan szarban hagyják a betegeket egész napra
Nem nagyon érdekli őket ha olyan idős kerül be aki nem tudja ellátni magát, ki fog szaradni és éhezik mert demens és nem tud az ételért nyúlni. Semmi tisztelet és együtt érzés nincs bennük.
Ahhoz értenek hogy kikötötték őket és leszedalják őket. De hogy a gyógyszert pl antibiotikumot megkapja a beteg azt leszarják.
Két éve más miatt került mama kórházba. A délelőtti és esti antibiotikum ott virított az asztalán. Le adtak be mamának. Nem tartották fontosnak :)
Nem.nagyon értem a nővérek miért vergődnek a fizetés miatt. Nettó 370 körül mozog a bèrük vidèken. A fővárosban még ennél is többet kapnak.
Ennél sokkal több alul fizetett szakma van. És repül az aki nem teszi oda magát.
Ismerősök által.
Mondjuk az tény, hogy 2 műszakkal keresnek annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!