Vannak itt olyanok, akik nem szednek be bizonyos gyógyszereket, miután felírták nekik, de elolvasták a betegtájékoztatót vagy egyéb más okokból kifolyólag?
Figyelt kérdés
Félnek a mellékhatásoktól, nem érzik indokoltnak, stb. Írnátok arról, hogyan jutottatok erre a döntésre? éreztek valami bűntudatot ilyenkor?2020. febr. 24. 21:22
11/17 A kérdező kommentje:
Én átlátom,mert szakmabeli vagyok. Az orvosok veszélyérzete, informáltsága a jelenleg forgalomban lévő gyógyszerekkel kapcsolatban KATASZTROFÁLIS.
2020. febr. 25. 22:23
12/17 anonim válasza:
És mi az a szakmabeli? Nagyon kíváncsi vagyok rá!
13/17 anonim válasza:
Egyébként ezt a szakmabelit mindig azok írják, akiknek halvány lila fogalmuk sincs a szakmához, frusztrált nagypofájú nővérek, asszisztensek, olyanok, akik soha normális egyetem közelébe sem szagoltak, az orvosinak meg pláne nem, de az arcuk rohadt nagy, merz ellestek egy-két dolgot az orvosoktól akik alatt dolgoznak meg elolvastak két áltudományos cikket.
Aki tényleg szakmabeli az nem szakmabeli, hanem nőgyógyász, belgyógyász, háziorvos, gyógyszerész kutatóorvos nem pedig egy szakmabeli senki.
14/17 A kérdező kommentje:
2 élettudományi vonatkozású diplomám van, most írom a doktorimat. Éveken át dolgoztam együtt orvosokkal. 90%-ban szociopaták.
2020. febr. 26. 21:35
15/17 anonim válasza:
Orvosként bizonyára nincs fogalmam a témáról. :-) Pontosan ismerem ezt a témát. Meg nem kevés hozzád hasonló frusztrált EÜ dolgozóval találkoztam, a hatalmas pofa megvan, tudás az semmi, de okoskodni tudtok.
16/17 A kérdező kommentje:
Ez elég baj, hogy te orvosként bohóckodsz. Imserem a fajtádat.
2020. febr. 28. 21:23
17/17 A kérdező kommentje:
Amúgy nem vagyok egészségügyi dolgozó :) lábam be nem tenném a fajtád közé :)
2020. febr. 28. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!