Ausztriában vagy Németországban hova tudnék menni kardiológiára, és mennyibe kerülne?
Hiányos infó.
Innem Magyarországról?
.
Bármelyik nagyobb osztrák/német kórház/klinika honlapján választ kapsz kérdésedre.
Nem tartom valószinűnek, hogy a magyar TB a kezelés költségeinek akár csak egy részét is állná.
Nem mindegy, milyen születési rendellenességröl van szó, van, amit csak gyógyszerekkel lehet kezelni.
Másrészt mindkéte országban a háziorvos tud csinálni EKG-t és ha indokolt, el tud küldeni kardiológiára is.
Indokolt esetben a Krankenkasse fizeti, ha nem indokolt, akkor az adott KK-tól kell megkérdezni, mennyibe kerül a vizsgálat.
Igen, innen Magyarországról.
Főleg azért van már elegem ebből az egészből, mert konkrétan kísérletezgetnek rajtam, folyton váltogatják a gyógyszert, meg az adagokat. Nemrég voltam kontroll vizsgálaton, elmondtam, hogy mi van, konkrétan amit mondtak az, hogy menjek el még egy MRI vizsgálatra, mert rosszul van beállítva a gyógyszer, majd a vizsgálat után beállítják. A vizsgálatra max nyáron lenne időpont, én pedig már most alig bírok kikelni az ágyból. Konkrétan már attól az ájulás kerülget, ha kimegyek a WC-re és visszajövök.
Lassan már az se érdekel, hogy mit csinálnak velem és mennyiért, csak valamit csináljanak már, mert már csak akkor nem szenvedek, ha alszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!