Kórházi kezelés Németországban?
Figyelt kérdés
Kint élek Németországban, itt fizetem a betegbiztosítást. Lebetegedtem,először házi orvoshoz mentem, aki kiírt táppenzre. Majd a táppenzes idő alatt bekerültem a helyi kórházba tüdőgyulladással. 5.napja vagyok bent. A táppénzem holnap jár le. Hogyan működik, így a munkáltató további felvilágosítása, hogy én még kórházban vagyok? Házi orvoshoz innen nem tudok menni. Egy telefon kevés nekik. Viszont azt sem lehet tudni, hogy mikor engednek ki. A munkahely 2 napot ad leadni a betegigazolást. Fekvőbeteg papírt majdcsak a zárójelentéssel kapok. Előre is köszönöm szépen annak, aki tudna ebben segíteni, hogy mik a teendőim!!2019. okt. 20. 18:31
2/5 anonim válasza:
Én is itt élek kint. Múlt héten voltam kórházban. Előtte nem voltam táppénzen. Amikor bevitt a mentő, beszólt a kollegám, aki velem volt, hogy kórházban vagyok. Amikor pedig kiengedtek, masnap elmentem a háziorvoshoz, ő kiírt visszamenőleg a kórházi napokra, plusz még további 3 napra. Ezt a papírt pedig még aznap postáztam a munkahelyre, amikor a háziorvosnál voltam.
3/5 anonim válasza:
Nyugi, szolj a munkaltatodnak, hogy korhazban vagy, de nem tudod meddig. amikor kiengednek kapsz majd egy zarojelentest. masnaptol mar dolgozhatsz, felteve ha nem mesz el a haziorvosodhoz es ir ki tovabb. elore a korhaz se tudja meddig tart bent hisz lehet egy csomo baj kozben. a nejem nővér egy kórházban.
4/5 anonim válasza:
vagy: ami amugy nem annyira szabalyos es a korhaznak nem kotelezo, de kerd meg az orvosod, hogy hivja fel a munkahelyed es igazolja, hogy bent vagy, de nem tudni meddig, netan ezt adja irasba es kuldjek el.
5/5 anonim válasza:
mi az, hogy a telefon nem eleg? hat pedig eleg, korhaz az korhaz. azt ha kómába esel ki telefon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!