Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Vastagbél tükrözés miatti...

Vastagbél tükrözés miatti hashajtás, diacol por?

Figyelt kérdés
Ez van ráírva a zacskóra. A recepten különböző anyagok voltak ráírva amiket ez tartalmaz. Macrogolt is láttam rajtam, meg nátrium féléket. Ez négy zacskó, egy zacskót egy literben feloldani és azt meginni óránként egy litert. Ez összesen négy. 15 órakor kell elkezdeni, a szöveg szerint estére vége és éjszaka már nem kell menni. Mit lehet erről a cuccról tudni mert semmit se dob ki rá ami normális lenne? A gyógyszertárban azt mondták undorító az íze. Mi a franc ez a cucc? Mire lehet számítani?
2020. jan. 2. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt a port nem ismerem, de ha ennek is ocsmány az íze, akkor lehet jobban járnál a keserűsóval. Én azt kaptam tükrözés előtt, de legalább csak 1 adagot kellett meginni belőle és 1 órán belül megindult, aminek meg kell. Közben kellett még pár liter teát inni, de az legalább nem volt rossz ízű.
2020. jan. 2. 19:14
 2/7 anonim ***** válasza:
2020. jan. 2. 19:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Holnap megérdeklődöm az orvosnál lehet e másikat kérni aminek jó vagy semleges az ize. Mennyi az esélye hogy kapok másikat? Nyilván ha nem akkor ezzel kell megszenvedni. Ha nem iszom meg mind a négy litert, akkor nem fog kipucolni? Ha iszom belőle és mellé sima vizet mondjuk az elég lehet szerintetek? Vagy akkor úgy nem fog annyira hatni? Csak máshol olvasom h az oldatot megisszák kb 1-2 pohár és mellé több liter viz, ez meg négy liter ebből a szarból, azért kérdezem, nem durva ez egy kicsit? Ezért kevesebbet belőle és mellé vizet inni, ezen elmélkedek most.
2020. jan. 2. 20:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindenképp kell a "teljes megtisztulás" különben nem tudják megcsinálni a vizsgálatot. Ajánlott valami mást az orvos?
2020. jan. 3. 17:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Megoldottam, felhivtam a rendelőt és a picoprepet ajánlották hogy azt is lehet, háziorvos meg kiirta már meg is van, igy már könnyebben fogom viselni
2020. jan. 4. 10:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Utánaolvastam, ennek elvileg nincs rossz íze. Legközelebb lehet én is ilyet kérek majd, mert az a keserű só undorító. Kitartás a vizsgálathoz.
2020. jan. 4. 19:32
 7/7 A kérdező kommentje:
ird a kérdés alá h: Köszi, hétfőn lesz és holnap hashajtózás (ha ma, szombaton irod ki). Ha vasárnap irod már ki: Köszi, holnap lesz, és ma hashajtózok
2020. jan. 5. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!