Ssdff kérdése:
Mondana valaki olyan magán Füll-orr gégész rendelőt, ahol műtenek? Feleslegesen mentem a Klinikára meg a Kenézi korházba, csak orrspray-t írtak, fel pedig mondták, hogy műteni kellene.
Figyelt kérdés
2019. dec. 16. 07:01
3/7 A kérdező kommentje:
Orrsövény és orrkagylo
2019. dec. 19. 12:52
4/7 anonim válasza:
Igazából nem értem,hogy miért nem mész vissza a szakrendelőbe ahol voltál és mondod azt,hogy szeretnéd,ha műtenének,mert nem múlnak a panaszaid?!
5/7 A kérdező kommentje:
Mert elmondtam már nekik ,hogy írtak fel többször is ,demégis újra felírták az orrspray-t ,mert ilyen nálunk a TB-által finanszírozott orvosi ellátás....
2019. dec. 21. 05:53
6/7 anonim válasza:
Dehogy ilyen! Maximum ott ahol, jártál. Nálunk a páromat 1 hónapon belül megműtötték. Először orrsprayt kapott,hogy javuljon egy kicsit az állapota,illetve a műtét időpontjáig. Ez 3 hete volt. Most jól van és 1 hete már dolgozik is. Polyp és orrsövény műtéte volt.
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem orrsövény és orrkagyló kellene.
2019. dec. 21. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!