Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Orrspray használata után...

Orrspray használata után lehet orrot fújni?

Figyelt kérdés
Meg vagyok fázva, mindig be volt dugulva az orrom. Vettem orrspray-t, de nem tudom hogy miután használtam és ki dugult az orrom utána lehet orrot fújni? Mert az oké hogy nincs bedugulva de nagyon picit folyik, vagy maradt bent. Vagy utána akkor el veszti a hatását? Nem tudom hogy működik a dolog, úgyhogy kérem segítsetek. Köszönöm :)

2016. szept. 21. 10:36
 1/1 anonim ***** válasza:
A csomagolására vagy a betegtájékoztatóra (a spray-hez) rá szokták írni a használatát. 2-3perccel a használat után, illetve ha már kidugult az orrod, nyugodtan kifújhatod. Nyilván akkor a leghatásosabb, ha tiszta orrba (orrfújás után) tudod alkalmazni, mivel a nyálkahártyán hat.
2016. szept. 21. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!