Ezt lekell írnom. Mindenhol így működik a reumatológia? Mit szóltok hozzá? Többi lent.
Nem vagyunk "orvoshoz járók",de muszály volt már elmennünk.Férjemmel 54 évesek vagyunk.Mi még abban a korban éltünk,hogy már fiatalon nagyon sokat kellett fizikálisan dolgoznunk,nem repült a sült galamb a szánkba. Meg is lett az eredménye.
Muszály volt rászánni magunkat,hogy több hónapi időpont várakozás után végre eljussunk a reumatológiára.Férjem gyakori
derékfájdalma,és sarok-talp zsibbadása miatt,nekem szintén derék fájás(emiatt állóképesség nagy fokú csökkenése),és évek óta elnyúló váltakozó oldalú rekeszizomgörcsök,jobb alsó karban (pl krumpli hámozáskor,nevetéskor,stb.) izomgörcs,bal alsó kar zsibbadása,és nyaki fájdalom,merevedés miatt.Mivel bele léptem a klimax korba,megértettem a labor vizsgálatot,csontsűrűség vizsgálatot,és mindkettőnk rtg átvilágítását.Férjem derekát,nekem a nyaki csigolyákat. De azt már nagyon furcsállottam,hogy miután viszamentünk a leletekkel,férjemnél érdekes módon nem talált semmit,fél vállról megkérdezte az orvos,hogy akar e gyógytornát.(Kérni kellett,hogy írja fel a derékövet legalább.)Nálam sem talált semmi elváltozást a meszesedésen kívül.Annyit mondott,hogy mennyünk gyógyfürdőbe.Kérdésemre a zsibbadásra,görcsölésekre az a válasz jött,hogy nem tudja,mert minden leletem jó.Őszintén annyit vártunk volna,ha már elmondása szerint tanácstalan,hogy egy CT,vagy MRI vizsgálatra elküld,de semmi.Úgyhogy szépen hazakullogtunk mint két táppénzcsaló,pedig szabadságon voltunk.Mi a véleményetek? Nálatok is így műküdik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!