A MÁK kártya mire jó pontosan?
betegségem okán leszázalékoltak, illetve súlyos fogyatékosságot ie megállapítottak, ennek okán kaptam a MÁK hatúsági igazolványt
Sajnos nem találtam összefoglalót a neten arra vonatkozólag, hogy ez mire jó.
Az utazási kedvezményes részt megtaláltam, az világos - helyközben 90%, helyi közlekedésben meg ingyen utazom.
De lehet még másra használni ezt a kártyát?
Sosem voltam az aki élősködött az államon, sosem kerestem a módját annak, hogy minél olcsóbban megússzam a dolgokat, úgyhogy az agyam sincs ráállva arra, hogy hogyan kell ezt csinálni. Most viszont kényszerhelyzetben lévén muszály vagyok alkalmazkodni a helyzethez.
Köszi a válaszokat!
Szia nekem is van, tömegközlekedésen tudod használni +lehet egy 18 év feletti felnőtt kísérőd is
Távolságin 90% helyközin ingyen mentek mind a ketten
Használd nyugottan azért adták :)
Köszi!
Másra nem jó, csak közlekedésre?
Akkor miért nem utazási kedvezmény kártya a neve? :DDDD - csak teoretikus a kérdés!
A kísérő hogyan jöhet?
Mondom a buszsofőrnek, hogy ő itt Béla a kísérőm? :D
VAgy kell neki valami papír?
Az a gond, hogy 20 év vasutas múlt nem volt elég, hogy rutint szerezzek a hülye szabályok dzsungelében.... :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!