Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Taj kártyát az hol lehet...

Fbaba0701 kérdése:

Taj kártyát az hol lehet rendezni? Mert estin tanulok csak annyit tudok hogy valahova be kell menni megujatatni vagy mit csak nem tudom ezt hol lehetne?

Figyelt kérdés

2019. szept. 9. 13:59
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
NAVnál kell intézni.
2019. szept. 9. 14:19
 2/2 anonim válasza:
100%

Kormányablakban, okmányirodában, valamint a Kormányhivatal egészségbiztosítási pénztáránál lehet intézni, nem a NAV-nál.

Ott lehet újat igényelni is (a tudnivalók): [link] , illetve adatmódosítást is kérni: [link] ; a linkeken elolvashatók a tudnivalók.

Ha van ügyfélkapu regisztrációd, akkor célszerű online időpontot foglalni: [link]

Bejelentkezés, kormányablak választás után az ügykör: (jobb oldalon, „Legkeresettebb ügykörök” közül a „Társadalombiztosítási Azonosító Jelet igazoló hatósági igazolvány iránti kérelem (30 perc) EGBIZ00035” előtti karikába kell kattintani.

Például, én találomra, tiszaújvárosi kormányablakban néztem meg ezügyben az időpont foglalási lehetőségeket, jó sok lehetőség van: [link]

2019. szept. 9. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!