5 hónapja fekvő beteg vagyok, járni nem tudok, lenne pár kérdésem, segítene nekem hozzáértő vagy olyan aki járt már így? Többi lent.
Röviden - 23-as hemoglobinnal kerültem kórházba júniusban, kaptam 4L vért és 5000mg B12 vitamint injekcióba. Aztán hazaküldtek, de azóta nem tudok járni, írni, fáj a kezem és a lábam, gyógytorna felerősített, már fel tudok állni, tenni pár lépést de fáj. A háziorvosom lexar, mert nem vagyok neki szimpi, és a neurológiáról járok ki-be mert még mindig nem tudja senki mi okozta mindezt.
Aki volt már hasonló helyzetben, írhatna meddig tartott a felépülés és tud e normálisan működni.
Akarok már járni, normálisan, erőm is van hozzá de nagyon nehezen csinálom, mintha sose tudtam volna , hogy kell járni.. :(
27 éves lány
Neked az agyaddal lesz valami.
Nem a vérbe van elraktározva, hogyan kell járni
én - elvileg - valami neuropátiás dolog miatt nem tudok járni, de basszus erőm van, tudnék járni, de mégsem tudok... a doki szerint a sok b12 okozta ezt.
Háziorvost mindenképp váltani fogok, mert inkompetens és eddig 4x kezelt félre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!