Tyúkmellet fűzővel lehet kezelni? Bővebben lent.18/F (jobb mellkasom kicsit kijjebb áll)
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy ezt fűzővel, vagy ahhoz hasonló hordható eszközzel lehet kezelni, de eddig az orvosom egy szót nem szólt erről.2019. nov. 17. 18:00
21/24 anonim válasza:
Ahogy erzed!
En is feltem, meg most is felek tole, illetve az oda vezeto uttol is rettegek... :(
22/24 Ypszilon1980 válasza:
#14: Miért lenne butaság?
Az szerintem sokkal rosszabb, ha elmész a strandra és valakinek lógó hasa van pl., ez sem rosszabb, de ezt neki kell eldöntenie.
23/24 anonim válasza:
Azert, mert a logo has ellen lehet tenni es a legtobb esetben arrol az egyen tehet.
Ez csont, erre hiaba edzel, fogysz, hizol, latszik es ronda. (Legalabbis az enyem)
24/24 Ypszilon1980 válasza:
Oké, persze a mértékétől is függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!