Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tyúkmellet fűzővel lehet...

Tyúkmellet fűzővel lehet kezelni? Bővebben lent.18/F (jobb mellkasom kicsit kijjebb áll)

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy ezt fűzővel, vagy ahhoz hasonló hordható eszközzel lehet kezelni, de eddig az orvosom egy szót nem szólt erről.

2019. nov. 17. 18:00
1 2 3
 11/24 Ypszilon1980 ***** válasza:
68%

Igen, akkor én írtam rosszul. Tehát a jelenlegihez képest csökken a mellkas térfogata, persze utána normálisra beáll és mindent tudsz majd csinálni, csak én azt mondom, hogy amíg van remény más módszerre, nem kell felvágatnod magad.

Természetesen te döntöd el.

Nyilván nem kockázatosabb, mint a tölcsérmellkas műtét.

Kérdező, megkérdezhetem, hogy csak esztétikai szempontból zavar, vagy van más ami miatt változtatni akarsz ezen?

2019. nov. 17. 19:04
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Szted ha nem megy strandra mit erezhet? 🙄

Akinek nincs ilyen problemaja, az nem fogja aterezni vagy megerteni ennek az egesznek a sulyat...

2019. nov. 17. 19:11
 13/24 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Hidd el, hogy átérzem....
2019. nov. 17. 19:13
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem kerdeznel butasagot...
2019. nov. 17. 19:15
 15/24 A kérdező kommentje:

És a műtétnél meg van határozva, hogy hány éves korig érdemes/biztonságos?

Mert akkor először inkább megpróbálnék mindent, hogy változást érjek el műtét nélkül, aztán ha kicsit sem változna akkor maradna a műtét :)

2019. nov. 17. 19:21
 16/24 A kérdező kommentje:
#9 sajnálom, hogy ilyen rossz a helyzet, én már nagyjából beletörődtem, de gyakran gondolok bele abba, hogy nem élhetem végig az életem egy póló mögé bújva, hogy ne lehessen látni. :/
2019. nov. 17. 19:30
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Hat ne huzd sokaig, mert 18 eves kor utan nem nagyon akarjak megcsinalni 😅 es biztonsagos. Inkabb fajjon egyszer, de a hatra levo eletedben mar csak emlek legyen :).

22/L voltam

2019. nov. 17. 19:31
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Es szexelni hogy fogsz?... :D Egy ideig en is csinaltam, hogy nem vettem le a polot emiatt. Ra is ment mindket kapcsolatom, azota nem eroltettem a temat.

Ha nem all ki nagyon durvan, akkor probalkozz edzessel. Ha eleg izmot pakolsz ra, lehet nem lesz feltuno.

Nekem ez sajnos nem opcio - es nem azert, mert lany vagyok, hanem azert, mert annyira kiall. :(

2019. nov. 17. 19:37
 19/24 A kérdező kommentje:
Nagyon be bagyok sz@rva ettől a műtéttől, az a baj. Műtötték már a karomat több órán keresztül, de ez más, nem tudom hogy képes lennék-e belevágni ebbe
2019. nov. 17. 19:37
 20/24 A kérdező kommentje:
Képen esetleg majd megmutassam, hogy mennyire áll ki, mennyire vészes? Kíváncsi vagyok, hogy mások mennyire tartják furának, stb.
2019. nov. 17. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!