Magánorvos vagy SZTK-s ellátás?
Vese ultrahangon voltam, az orvos urulógust javasolt. Ahogy kiléptem a rendelőből, felhívtam egy magánorvost, aki adott is időpontot jövő csütörtökre. Azt gondoltam, SZTK-s ellátásra várnom kell heteket/hónapokat, de kiderült, hogy oda is lett volna időpont jövő hétre.
Nem szeretném már lemondani a magánorvost, azonban szeretném tudni, hogy jól döntöttem, hogy színvonalasabb szolgáltatást kapok a magánorvosi centrumban, hogy ott jobban figyelnek rám, ezért megéri odamennem. Hogy látjátok?
Magánorvos biztosan rendben lesz, az sztk-s mázli kérdése.
Legutóbb a két gyereket kellett szemészeti vizsgálatra vinnem, megnéztem, mit írnak az sztk-ról, elég vegyes volt (mint utóbb kiderült, két doki van, ég és föld). Végül úgy döntöttünk, teszünk egy próbát, a 2*15e azért elég komoly pénz. Egy kifejezetten bunkó nő volt a doki, ráadásul annyi idő alatt végzett a két gyerekkel, ami egyre is kevés lett volna. A váró teljesen üres volt, se előttünk, se utánunk nem volt senki (ehhez képest egy hónapot vártunk), szóval nem a sok beteg miatt sietett, egyszerűen zavartuk a jelenlétükkel.
Ezután kértem időpontot a magándokihoz, két nap múlva mentünk, alapos vizsgálat, normális stílus, és ami a legfontosabb: más volt a vizsgálati eredmény. Az egyik gyereknél egy komplett drioptria eltérés volt, a másiknál negyed drioptria és a cilinder volt más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!