Kemó alatti munkavégzés hogyan oldható meg?
Jövő héten kezdik a kemót, 5 kezelés lesz ha minden igaz 1,5 hetes váltásokkal.
Hogyan oldhatom meg hogy kemó alatt is munkaképes legyek?
Ha nem megyek be kirúgnak orvosi papír ide vagy oda.
"úgy ütemezze, hogy munka előtt vagy után tudjál menni. N"
Szerinted az orvost mennyire érdekli az én sirámom? Százak várnak kemóra (százak! nem elírás) majd fog 1 db józsival leállni ? AKkor megyek amikorra időpont van és kész.
Eleve kemó 8-14h van és nincs máskor, a munkaidőm meg 7-15-ig.
" 5 kezelés, ennek be kell férnie a szabadságba."
Ember. Te tényleg olyan k***va naiv vagy hogy azt hiszed hogy kemo oké aznap nem jövök aztán másnap munka???
Elárulom hogy a kemósok 90%-a NAPOKIG LÁBRA SE TUD ÁLLNI a WC-ig alig tud elmenni otthon. Napokig a kemó után!
Van aki egy hétig fel se tud kelni egyetlen kezelés után!
Én a kérdésem ÍGY értettem és nem úgy magára a kezelésre hogy jutok el. Maga a kezelés 1-2 óra az oké és utána 1 hétre ágynak dőlök /kezelés na azt hogy oldom meg???
"Olyan nincs, hogy kirúgnak a munkahelyről, mert kemóra jársz. "
Nem ezért fognak kirúgni. Papíron legalábbis nem,és az számít mit ír a a papírra.
Táppénz? Itt? 1 hetet nem adok magamnak ha tp-re megyek.
Vendéglátás. Itt nem szaroznak.
És ha otthagyom akkor azzal előbbre vagyok? HOva kellek pláne így? Még full egészségesen se nagyon kellek sehova, de így betegen kezelés alatt pláne hova kellek? Sehova.
De ha meg nem dolgozom, miből veszek akár 1 kiló kenyeret is a boltban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!