Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Már időpontot is csak egy...

Már időpontot is csak egy megadott időpontban lehet kérni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Beutaltak X rendelésre, gondoltam, "jó kislány" leszek, kérek időpontot, nem csak úgy beállítok. Felhívom őket, mire közlik, hogy időpontot csak reggel 7 és 8 között lehet kérni - legközelebb csütörtökön. Értem én, hogy romokban az egészségügy, de ez már azért kicsit sok. Ortopéd rendelésre pl. csak minden hónap 25-én lehet időpontot kérni, úgy kb. fél-1 óráig, mert utána betellik egész hónapra. A múltkor odamentem reggel fél 8-ra - nem volt időpontom, mert sürgős lett volna egy leletet kikérnem - és délután fél 2 - kor jutottam be, a rendelés végén, amikor is kb 2 percet foglalkoztak velem, mert még utánam is volt ember. Kérdésem: más országokban is így megy? : az időpontkérés időpontja és hogy mégis meddig megy ez így??? Mikor jutunk el oda, hogy rendbeteszik az egészségügyet és tisztességes fizetést kapnak az ott dolgozók? Mikor lesz elegük az embereknek ebből, hogy sok-sok ember hal meg az egészségügy anomáliái miatt? Sietek leszögezni, minden tiszteletem azé, aki még az egészségügyben dolgozik: iszonyú terhelés mellett próbálják meg tisztességesen ellátni a betegeket.

#egészségügy #időpont időpontja
2019. okt. 22. 10:27
 1/3 A kérdező kommentje:
A kérdés nem költői: tényleg érdekelne, hogy más országokban is van ilyen, hogy az időpontot is csak egy bizonyos időpontban lehet kérni (időpontkérő időpont :D és :-( ) ?
2019. okt. 22. 12:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem sok értelme lenne csak azért folyamatosan lehetővé tenni, hogy valaki a vonal túlvégén 0-24-ben azt válaszolgassa csak, hogy: sajnálom minden időpont foglalt 3 hónapra előre, próbálja meg 1 hónap múlva.

Egyébként igazad van. Nincs pénz, mert kell stadionokra, meg a NERtársaknak. A telefonos foglalás helyett meg természetesen netesnek kéne lennie, jóhogynem még emiatt is a tikokkal kell kelni 2019-ben.

2019. okt. 22. 22:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, ez még a másik : ma már pl. az egyéni vállalkozók CSAK interneten adhatják be az adóbevallást, akkor ezt miért nem lehet az interneten? Legalább a kerületi, területi szakrendeléseknél meg kéne oldani. Akkor talán még könnyebben is lehetne időpontot kapni. Mondják, hogy sokan el se mennek, de nem veszik a fáradságot, hogy lemondják - úgy talán könnyebb lenne.
2019. okt. 23. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!