Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Köteles vagyok a védönőm...

Köteles vagyok a védönőm családlátogatás által adott időpontban 30-40percet várni mert mindig késik? Még 1x sem ért ide időben amikorra adta az időpontot. Min 30-40percet késik. Pedig ő adja meg az időpontot.

Figyelt kérdés
2008. okt. 17. 10:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy köteles rá várni. Ha nem jön 15 percen belül ha kell menj el otthonról nyugodtan. Majd megtanulja, hogy akkor jöjjön ha mondja. A másik meg telefon is van a világon. Szólok,hogy kések mert innen onnan jövök.

egyébként ha vendégségbe megy az ember az illem is azt diktálja,hogy ne késsünk, ha késünk szóljunk,hogy késünk.

A másik ha időpontra megyek valahová akkor illik előtt ott lenni 5 perccel, mint utána.

Szóval én nem várnék rá.

2008. okt. 17. 10:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Bar Mi Irorszagban elunk,de itt is ugyan ez volt a problema.Volt olyan,hogy 2 orat is vartam ra,amig be nem gurultam es nem voltam hajlando varni ra.A vicc az egeszben az volt,hogy tobb mint 2 ora keses utan meg O volt felhaborodva,hogy nem voltunk otthon.Persze jol beolvastam neki,hogy gondolkozzon mar el,pici babam van aki nekem a legfontosabb es En O utana igazodom es nem egy vedono utan aki nem hajlando soha a megadott idopontban jonni.Nem ertem azt sem,akkor minek az idopont,ha ugysem tartjak be?A lenyeg,hogy tanult a leckebol es utana mindig ide telefonalt,hogy mikor johet?Ez az elso idoszakban volt,mostmar 12 hetesek vagyunk es idopontra Mi jarunk el mereckedni.Ne hagyd magad,magyarazd el a vedononek,hogy nem csak az a dolgod,hogy egesz nap ra varj!

Jo egeszseget!Udv.egy 12 hetes kislany anyukaja!

2008. okt. 17. 11:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként meg nem hatóság, ha nem vagy otthon nem tud mást. mint hozzád igazodni,hogy otthon találjon.

Nálunk a védőnőnk kitalálja,hogy jön se szó se beszéd. Eddig így egyszer találkoztam vele, mert véletlen itthon voltunk még.

2008. okt. 17. 11:33
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

Általában a védőnő azon a napon több családot is meglátogat, ebből kifolyólag lehet késés. Nem tehet arról, hogy az egyik családnál többet kellett lennie, ezért késik pl.

Szerintem egy negyed órás késés után fel lehet őt hívni, hogy mikor jön, és akkor úgy is meg fogja mondani a késés okát.

Gondolj abba bele, hogy lehet, mikor te megszülsz, 1 órát számol rátok, de neked annyi kérdésed, problémád lesz, hogy másfél órát is ott fog tölteni nálatok. Nem hagyhat csak úgy ott, hogy na bocsi, lejárt az időm, szaladnom kell egy terhes kismamához.

2008. okt. 17. 11:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor lehet, hogy nekem a legjobb :o), mert az én védőnőm semmilyen hajlandóságot nem mutat arra, hogy otthon meglátogasson (egyenlőre még csak környzettanulmány lenne), így késni sem fog :o)

Engem a 33. héten lerázott, hogy majd hívjam fel ha megvan a baba....

Most 36+3 hetes vagyok.

2008. okt. 17. 13:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Én pedig azt gondolom ha ő 2 alkalomból 2x nem ért oda időben (1x 35percet 2x 30percet késett)az időpontot pedig ő adja akkor Ő hivjon fel engem 15 perc késés után hogy késni fog ne én hivogassam.Vagy ugy adja ki az időpontokat hogy oda érjen.Tudja hova hány helyre kell mennie nem előtte 5percel derül ki.Azért csak ne én érezzem már magam rosszul mert valaki több időt igényel mint az átlag és ha előttem 3 problémás családhoz is megy meddig várjak???Akkor ossza be ugy az idejét.Neneki álljon már feljebb!!!Ha én várok.
2008. okt. 17. 15:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van, én hétfőn 1 napot vártam rá, és nem jött. Persze a telefont sem tudta felemelni! Legközelebb nem fogok itthon ülni, mert jön, az tuti! :)
2008. okt. 17. 16:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb késik, akkor hívd fel, és mond meg, hogy sajnos közbejött neked is valami, és már otthon sem vagy. Egyszer ő is szívhat, hátha rájön, hogy ez milyen disznóság.
2008. okt. 17. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!