Feljelentsem az orvost?
sziasztok
Miutan elestem 2het utan elmentem orvoshoz mert semmit nem javult,sot
(Biztam benne hogy csak egy kis randulas/zuzodas majd elmulik)
Az orvos azt mondta , hogy csak a szallag megnyult,4het merevitot kaptam 2hetig ejjel-nappal ,2hetig terheleskkr viseltem
(Azota is viselem mert beszarok ugy faj)
Ugy gondoltan az az orvos egy idiota , nem is igazan figyelt ram , igy elmentem ugyanabba a korhazba egy masik orvoshoz,aki kozolte ,hogy el van torve
Ez augusztusban volt,azota szenvedek
Nem tudok sehova menni sulin kivul, es rengeteget hianyzok
Szerintem mar a gyogyulas szelen lennek , ha akkor eszreveszik az az “orvos”
De igy meg a gyogyulas kezdeten se vagyok
Arra gondoltam feljelentem mert az ilyen bem orvosnak valo hogy egy torest nem vesz eszre es azota is nyomorgok egesznap
Szeritntetek?
Nem kitalaltam hogy elvan torve , barcsak kitalanam de akkor tisztazom a sztorit
Nem mondtam az orvosnak hogy szerintem csak randult, azt mondtam el mi tortent termeszetesen nem diagnosztizalom sajat magam
Volt rtg felvetel amin a 2.orvos aki eszre vette a torest , elmondta, hogy az elso orvos rtg felvetelen is latszik ezert nem erti, miert nem vette eszre , ezt a gyogytornaszom is mondta . A masik hogy miert nem mentem orvoshoz mar leirtam , hogy volt mar hasonlo es 1het utan rendesen,stabilan tudtam menni es ebben biztam , de eszrevettem hogy teljesen mas szine van a labamnak es elmentem , nyilvan fajt mikor elestem es most is faj, van mikor reggel a mosdoig nem tudok kimenni nemhogy a suliba elmenni , de az is faj amikor beutod a kislabujjad egybol nem toresre gondolsz amivel rohanni kell hanem varsz egy kicsit amig elmulik
A sok ellenszenves komment nem tudom mire fel van egyebkent :D
Megnyugtatlak Kérdező, mert teljesen mindegy, hogy mondtad-e vagy sem, neki a fizikai, klinikai tünetek alapján kell döntenie és természetesen gondolt törésre, ez biztos, röntgen készült, szakmailag 3 irány kell. Sőt hiába kér az orvos két irányt, ha törés a röntgen kérőn a kérdés, akkor a röntgen asszisztensnek alapból 3-at kell készítenie. Hogy mi a tévedés oka, azt nem tudom, de ha ennyire nyilvánvaló más orvos szemében is, akkor egyértelmű a szitu, nincs kérdés.
Egyedüli dolog, amit már írtam is, hogy a kérdés az, hogy te mit veszítettél azzal, hogy anno ezt nem vették észre, illetve ez okozott-e olyan károsodást vagy olyan elhúzódó gyógyulási folyamatot, ami miatt károd keletkezett, akár anyagi, akár erkölcsi, akár egészségügyi. Ha igen, akkor van értelme panaszt tenni, de ha nincs, csak amiatt szeretnéd, hogy a doki bűnhődjön, annak nincs értelme, de a te döntésed.
Egyebkent mi az hogy mert en 2het utan mentem el o nem gyanakszik? Ranezesre megy vagy mi? Talalgasson egy orvos? Ha en halalos beteg vagyok es erot veszek magamon hogy elmenjek az is az en bajom hogy o mobdjuk csak egy nathat vett eszre rak helyett?😂😂😂nem ertem
Van amikor a rontgen friss torest ki sem mutat ...de ez 2hetes dolog
Orvoshoz meg el se tudtam volna menni egyebkent , mert 3napig 4kezlab mentem wcre aztan mankoval ugralgattam orvoslatogatas elott 1-2nappal is
A te eseted meg sem közelíti az esetek 70%-át. Van, aki egy hónap, több hónap múlva megy el, vagy egy év múlva derül ki, hogy már akkor el volt törve és látszik a régi röntgenen, csak a doki nem vette észre vagy idióta volt, nem tudom, de van sajnos, indulnak is ilyen perek rendesen és ezeket meg is nyerik.
Jól látod Kérdező, hogy igen van olyan, amikor egy friss törés nem látszik, de akkor meg kell ismételni pár hét múlva a röntgent, ezt is tudnia kell az orvosnak.
Rtg esetén eleve a radiológus és a traumás is megnézi a leletet, mind a ketten hülyék lennének? Mint írtam, van amikor baromira nem egyértelmű a törés. Most hogy egy másik doki meg egy gyógytornász azt mondta, hogy márpedig látszik a törés...nos maradjunk annyiban, hogy a kollégák lejáratása az mindig ment. Pláne, hogy a gyógytornásznak ez nem is feladata.
És igen, képzeld az orvoslás nem úgy működik, hogy ha A, akkor abból B lesz. Találgatás megy, tetszik nem tetszik, 2 hetes sérülés esetén nem gyanakszik az ember törésre, pláne, hogy valószínűleg meg is vizsgált és a rtg se volt egyértelmű. Tényleg tok jo lenne, ha az orvoslás minden része egy egyértelmű diszciplína lenne, de nem az. Fogjátok fel, az orvos sem egy tévedhetetlen gép. Csináld jobban, ha nem tetszik. Megnézném, hogy ki milyen tévedhetetlen tökéletes orvos lenne.
Szerintem várhattál volna még 4 hetet úgy meglett volna a 6 arra összeforrt volna😂😂
Barom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!