Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A gyomortukrozes ki tudja...

A gyomortukrozes ki tudja mutatni a nyitott gyomorszájat?

Figyelt kérdés

18/L. Több éve kellemetlen lehelettel küszködöm. Voltam már fogorvosnál, fül-orr-gégésznél, gasztroenterológusnál... mindegyikük azt mondja semmi bajom. 3 napja volt gyomortukrozesem. Én mindvégig biztos voltam benne hogy gyomorszájam nem záródik jól. Altatás van végezték a tükrözést

Az eredmény szerint a nyelőcsövem, gyomrom, patkóbelem teljesen normális, rendben van. Tehát ha nem zárná jól az izom, azt a vizsgálat kimutatta volna, igaz?

2019. okt. 13. 15:20
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Látszik.
2019. okt. 13. 15:30
 2/6 anonim válasza:
Lehet altatasba kerni a gyomortukrozest?
2020. jan. 22. 14:12
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen, lehet. Én úgy kértem

Semmit nem éreztem, mikor felkeltem sem

2020. febr. 16. 15:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia kedves Kérdezö!

Nekem is ez a problémám, én most a gyomortükrözés elött állok :) Sikerült azóta megszüntetni a kellemetlen leheletet?

2020. ápr. 25. 11:41
 5/6 A kérdező kommentje:

Szia! Na hogy ment?

Nálam egyébként semmi rendellenességet nem találtak. Azt mondták minden rendben.. a kellemetlen lehelet még mindig fennáll, viszont úgy vettem észre, hogy ha nem stresszelek ennyit rajta, akkor valamivel szunik. Szóval nem tudom már mit mondjak

Veled mi a helyzet?

2020. máj. 6. 22:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hajlandóak elvégezni rajtam a gyomortükrözést, viszont a TV-be reklámoztak pont az efféle esetekre egy "Halitomin" nevű szopogatós "tablettát", amióta szedem, alig-alig érezni:) Neked is ajánlani tudom :)
2020. máj. 10. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!