A gyomortukrozes ki tudja mutatni a nyitott gyomorszájat?
18/L. Több éve kellemetlen lehelettel küszködöm. Voltam már fogorvosnál, fül-orr-gégésznél, gasztroenterológusnál... mindegyikük azt mondja semmi bajom. 3 napja volt gyomortukrozesem. Én mindvégig biztos voltam benne hogy gyomorszájam nem záródik jól. Altatás van végezték a tükrözést
Az eredmény szerint a nyelőcsövem, gyomrom, patkóbelem teljesen normális, rendben van. Tehát ha nem zárná jól az izom, azt a vizsgálat kimutatta volna, igaz?
Igen, lehet. Én úgy kértem
Semmit nem éreztem, mikor felkeltem sem
Szia kedves Kérdezö!
Nekem is ez a problémám, én most a gyomortükrözés elött állok :) Sikerült azóta megszüntetni a kellemetlen leheletet?
Szia! Na hogy ment?
Nálam egyébként semmi rendellenességet nem találtak. Azt mondták minden rendben.. a kellemetlen lehelet még mindig fennáll, viszont úgy vettem észre, hogy ha nem stresszelek ennyit rajta, akkor valamivel szunik. Szóval nem tudom már mit mondjak
Veled mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!