Milyenek manapság a pszichiátriák? Milyen a zárt osztály és a nyitott? Átlagosan meddig tartják bent zárton a betegeket? Ki hogyan élte meg?
Sziasztok, valaki részletesen megtudná velem osztani a tapasztalatit, hogy milyen a benti élet? Esetleg Szekszárdon volt-e már bent valaki a pszichiátriai osztályon? Milyenek a körülmények? Tudom, hogy a szekszárdi kórház nem a legjobb (halálgyár címszóval illetik), de talán ez az osztály kivétel.
Olvastam régebbi kérdéseket, hogy szinte minden esetben kapott az illető valamiféle gyógyszert, nem javult azóta a helyzet, hogy inkább drog nélküli terápiákat alkalmazzanak?
Számomra mindenki egy rettenetes helynek állítja be a pszichiátriákat meg az elvonókat is. Bár nem hiszem el, hogy rosszabbak lennének mint a kórházi elfekvők, fertőző osztály stb..
Köszönök minden segítő kommentet ez ügyben, privátban is írhattok :)
Ne hülyéskedjetek már, túlélhető! Többször is voltam már, több hónapot! Igen, az ember sok gyógyszert kap, de kibírható, túlélhető, és nem roppan bele az ember. És amikor stabilizálódik (zárton három hetek után), és átkerül a nyíltra, egy csomó dolgot lehet tanulni. Nem jó, ha bekerülsz ilyen helyre, de van jó oldala is: sok tapasztalatot lehet szerezni.
Szóval, no para. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!