Normális ez az Inerta (Isotretinoin) szedése után 3-4 nappal?
Isotretinoint szedek ma ár 3 napja, de ez nem új nekem, mert 4-5 évvel ezelőtt is szednem kellett, mivel nagyon ronda volt az arcbőröm. Akkor Isotretinoin teva 20mg lágy kapszulát szedtem fél évig 40 mg-ban. Nagyon szépen letisztult az arcom, sőt teljesen!
Most 5 év elteltével újra jönni kezdtek a gyulladt pattanások, de még közel sem olyan csúnyán mint régen! Gondoltam megelőzöm a bajt, és vissza mentem a bőrgyógyászhoz, ahol régen voltam. Elmeséltem, hogy régen is voltam nála stb, és akkor mit írt fel, meg is talált a rendszerben... Mondta, hogy újra felírja nekem, de most 20 mg-ot ír fel, mivel korántsem olyan csúnya, mint régen, és egy zindacilin nevű gélt kaptam mellé amivel napi 1szer egy nagyon kis pöttyöt el kell kennem az arcom jobb oldalán. Most van a 3. nap, és az arcom eléggé kiszáradt, húzódik, az orrom két oldalánál már hámlik is kissé. a Kérdésem az lenne, hogy ez már normális ilyen korán? :/
A válaszokat előre is köszönöm!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!