Általános vérvételen kimutatható, ha valaki 1 nappal előtte füvet szívott?
Figyelt kérdés
Holnap kell délelőtt vérvételre mennem magas vérnyomás miatt és tegnap este kicsit elmentünk bulizni. Mikor kimentünk kicsit levegőzni körbeadogattak egy cigit.
Semmit nem éreztem tőle. Ma reggel mondták, hogy az füves cigi volt.
Kicsit parázok, mert még soha nem éltem ilyen anyagokkal és nem is szerettem volna. Tudtom nélkül került a szervezetembe.
2017. dec. 10. 14:54
1/5 anonim válasza:
Az mutatható ki, amit vizsgálnak. A marihuanát nem vizsgálják a rutin laborvizsgálaton.
2/5 A kérdező kommentje:
Csak, ha kifejezetten drogtesztet kér a háziorvosom?
2017. dec. 10. 15:08
3/5 anonim válasza:
Sima labornál nincs drogszűrés, szóval nincs mitől aggódnod. Ha ittál volna, az más tészta, a májfunkciót nézik, és ha egy nappal előtte többet ittál a kelleténél, azt viszont kimutatja. Pár nappal később már nem, mert regenerálódik a májad.
Kérdésre visszatérve, nem szűrik magas vérnyomásos labornál a drogot.
4/5 anonim válasza:
Előző vagyok. Vagy ittál is? Kicsit magasabb lesz, de ha nem iszol rendszeresen, nem lesz vészes. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Ittam rendesen, de nem ittam magam odáig, hogy ne tudjak magamról. Egyébként hozzá vagyok már szokva az alkoholhoz.
2017. dec. 10. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!