Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Nagyon félek megnyugtatnátok?

Blackfox99 kérdése:

Nagyon félek megnyugtatnátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok én egy 25 éves srác vagyok és az lenne a problémám hogy a körzeti fogorvosom ki akarta húzni a bölcseség fogam, beadta a szurit de nem igazán hatott mert gyulladt volt de belementem mert azthittem hogy csak kihúza, erre pedig elkezte egy tompa vésővel törgelni a fogam ami sikerült is neki mert elég rossz állapotba van a bölcsességfogam,viszont abba kellet hagyni mert kibirhatatlanul fájt pedig nagy a fájdalom küszöböm és a fogat már nem lehet kiszedni mert össze vissza van törve és süllyedve van az ínybe ezért 1 hét mulva a szolnoki szájsebeszetre megyek de nagyon félek mert elég érzékeny a fog és rettegek hogy ugyanazt a fájdalmat élem át

2019. szept. 19. 19:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek :) igen sajna úgy akarta babrálni és babrálta is és reflexből a fájdalom miatt megfogtam a kezét nem szoritottam vagy ilyesmi csak megfogtam magától jött és utána nekem ált hogy mit képzelek és hogy ne menjek vissza hozzá :D és kizavart írt persze antibiotikumot azóta szedem szépen gyógyul megy lefele a dagadás na mindegy köszönöm szépen mindenkinek :)
2019. szept. 19. 21:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az antibiotikum majd leviszi a gyulladást és akkor a szájsebészeten már hatni fog az érzéstelenítés, nem fogsz érezni fájdalmat.
2019. szept. 20. 07:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
nyugodj meg 99
2019. szept. 20. 15:50
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2019. szept. 20. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!