Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Rivotril vagy frontin?

Rivotril vagy frontin?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert sokan írják hogy a frontinból ha szeded egy idő után egyre több kell belőle ugyanazért a hatásért. A rivotrilról nem írnak ilyent. Vagy tévednék?

2019. szept. 15. 13:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tévedsz bizony. A rivotril, frontin, xanax is benzodiazepin típusú nyugtató, ami mind hozzászokást, függőséget okoz. Annyi a különbség, hogy a rivotrilnak clonazepam a hatóanyaga, a frontinnak alprazolam. De a lényegen ez nem változtat. Mintha a cukorbeteg krémes helyett islert enne.
2019. szept. 15. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Igaza van az 1.nek.

Rivotrilt 2 napig szedtem, annyira durva volt, hogy kidobtam.

2019. szept. 15. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyik benzót (nyugtatót, altatót..stb) szeded idővel több kell belőle, mert toleranciába kerülsz vele!Megszokja a szervezet és több és több kell! Éppen ezért a legjobb szépen lassan abbahagyod a szedésüket, mert egyébként az adagod folyamatosan csak nőni fog, bármelyiket is szeded. Ha nem tudod hogyan hagyd abba, csatlakozz facebookos leszokást segítő csoporthoz, ott megmondják hogyan kell, és még fizetned sem kell érte! Csak írd be a facebook keresőjébe hogy "rivotril leszokás", és be fog jönni a csoport. A rivotril pedig még rosszabb, mint a frontin, mert szorosabban kötődik a receptorokhoz, ezért valamivel erősebb elvonási tünetei vannak, mint a frontinnak, pedig a frontiné sem piskóta! nekem a leszokásban sokat segített a csoport, hiszen olyanok beszélik meg a leszokással kapcsolatos tapasztalataikat, akik éppen szintén a leszokásért harcolnak, tehát rendszeresen csökkentik a gyógyszerüket.
2019. szept. 25. 09:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. A benzodiazepin gyógyszercsoport függőséget okoz. 20 évig szedtem őket, 8 év rivotril, 12 év frontin stilnox. Az addiktológián, ahol tavaly én is megfordultam, jó néhány benzo függőt kezeltek. Egy heroin függő azt mondta, nehezebb lejönni a benzokról, mint a heroinról.
2019. szept. 26. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!