Tényleg azért múlott valakinek 20 éven egy hajszálon az élete, mert a háziorvos heteken keresztül nem, vette komolyan? Milyen ország ez, ahol letojjuk a fiatalokat, mert az úgyis csak kamuzik?
Figyelt kérdés
Az utolsó-utáni pillanatban került kórházba és csak azon múlt, hogy amúgy egészséges, fiatal szervezete volt. Heteken át kiröhögte, meg nem vette komolyan, még azt is kitalálta, hogy bolond, meg hipochonder, mert fiatalkorú.
Nem én vagyok, de engem is komolyan megrendített. És az orvost meg semennyire.
2019. aug. 31. 20:37
21/21 anonim válasza:
A betegeket pedig én is évente küldöm laborra. Az évi EKG-t feleslegesnek tartom panasz nélkül. De egy alap EKG valóban nem árt minden betegnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!