Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Nincs bizalmam ahhoz a haziorv...

Nincs bizalmam ahhoz a haziorvoshoz, akihez anyukam reven kerultem miutan hozza kellett koltoznom. Hogyan tudnek masikhoz menni?

Figyelt kérdés

Uis. probaltam, de mindegyik a korzetere hivatkozott es h van koztuk hallgatolagos megallapodas h nem vesznek at beteget.

Nekem viszont volt egy bizonyos ugyem az orvossal, amit nem mernek felvallalni. Elotte se volt szimpi de nemigen szorultam ra.

Aztan sajnos igen, anyam korhazban volt, én egymagamban, feldagadt terddel, fajt mindenem es idegileg is kivoltam. Tomegkozlekedesen utaztam amikor nagyon megrandult kicsavarodott a labam es szo szerint agyekból jott a fajdalom, mint irtam a terdem duplajara dagadt, mert ovtam a masik labam amit tavaly mutottek. Kinomban kihivtam a haziorvost es az agyeki panasznal, már le akarta venni a bugyim elotte megcsokolt, amit a frontinnak "koszonhezoen" nem haritottam. a tobbit igen. A tortentek utan akartam orvost valtani, szabad orvosvalasztas cimszo alatt. Nem sikerult!

A dolog pedig nagxon gáz, ciki, kinek mondanam el hivatalosan.

Azota, szűk 1eve nem voltam nala

Hol van itt szabad orvosvalasztas? Ja. amikor anno kihivtam ugyeletbe 5e- adtam neki. Utana jottek a dolgok, hogy mától, legyek én a baratnoje.

Akkora hulyeseg az egesz, hogy el se hinnek nekem.

2019. aug. 23. 18:28
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

kosz h foglalkoztatok az ugyemmel.

azert teszek.egy probat a betegjogi kepviselonel

ill. atgondolom, van e olyan akibez ideiglenesre bejentkezbetnek.

a 3.minden csoda 3napig tart ez 1eve. Csak! alapbol ruhellem, hogy a legevidensebb dólog se adatott meg nekem, egy korrekt orvos

remelem nem elek soka aztan nem kell soha orvoshoz jarni

2019. aug. 23. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!