Egyetemi kollégiumba "költözés" miatt van lehetőség másik körzetbe járni szakorvoshoz?
Nem igazán tudom hogyan fogalmazzam meg röviden és egyértelműen, ezért megpróbálom kifejteni.
Felvettek egyetemre és reménykedem, hogy a kollégiumba is felvesznek. Havonta kell járnom pszichiátriára kontrollra, ami bár a lakóhelyemhez közel van, de az egyetemtől/a kollégiumtól nagyon messze.
Sokkal-sokkal könnyebb, egyszerűbb és kényelmesebb lenne, ha arra az időszakra, amíg kolis vagyok, átkérhetném magam egy pesti pszichiátriai rendelőbe és nem kellene hazautaznom minden ilyen alkalommal.
A probléma, hogy az én itteni (lakóhelyemhez közeli) dokim PONT azokon a napokon rendel, mikor olyan óráim lesznek, amiken muszáj ott lennem, így csak nagyon neccesen és rohanva tudok majd odaérni hozzá, ami a jól ismert vonatkéséseket beleszámítva közel sem is biztos, hogy sikerül.
Van erre valami alternatív megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!