Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Epilepsziára és sokizületi...

Epilepsziára és sokizületi gyulladásra van esély rokkantságit kapni?

Figyelt kérdés

Nem,nem élősködni akarok,mielőtt valaki vérszemet kapna,csak a háziorvostól megkaptam a beutalót a bizottsághoz,de sok helyen olvasom,hogy szinte kómásnak kéne lennem,hogy jogosult legyek bármire. Az epilepsziám az orvos szerint velem született,okozhatta a tanulási nehézségeimet,matekból majdnem buktam,mikor megkaptam a felmentést. Most 24 éves vagyok és szülés után 1 évvel jött ki az első rohamom,az orvos szerint a biztonság kedvéért ne maradjak kettesben a picivel és felügyelet nélkül még az ölembe se vehetem (mondjuk nem tudom,min változtat a felügyelet,ha elkap a roham,nincs az az isten,aki időben kikapja a gyereket a kezemből).

Az izületi gyulladásom miatt az egyik kezem részlegesen a másik teljesen korlátolt. Azért itt kérdezek először,mert tapasztalatok érdekelnek,ki mire kapott rokkantságit,mennyire voltak vele korrektek (azt is hallottam,hogy iszonyú bunkók és ettől kicsit beparáztam,mert nem kezelem túl jól a konfliktusokat).

2019. aug. 3. 14:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha a háziorvosodtól megkaptad a beutalót, akkor lehet, hogy szerencséd lesz, és a bizottság ad neked százalékot.
2019. aug. 3. 22:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Na, azóta valami?
2019. okt. 7. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!