Mennyi órabért kérhetek ebben az esetben a néni ápolásáért?
Szociális gondozó és ápoló képzettségem van.
Egyik ismerősöm édesanyja lerobbant, szellemileg, teljesen demens lett, desorientált. Fizikailag ép, önállóan eszik iszik, öltözni tud, csak oda kell adni neki a dolgokat. Az én dolgom főképp a felügyelete lenne, tehát bevásárolni, orvoshoz vinni nem nekem kellene, azt a család intézi, maximum néha csinálnám én azt is. Legtöbbször éjszaka lennék a nénivel, a nappali felügyeletet szintén a család látja el.
El szeretném vállalni a dolgot de nem tudom házi ápolásnál mennyit szoktak kérni, mindig intézményben dolgoztam, pontosabban esdig egyben, 3 évig. Háznál nem dolgoztam meg.
A fentiek ismeretében nappalra és éjszakára mennyi órabérben egyezzek meg, ha baráti alapon szeretném azért intézni hogy ne legyen nekik sem “lehúzás”, de azért én is jól járjak?
A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!