Hogyan zajlik egy vervetel?
Lehet nevetseges de 23 eves vagyok es meg soha nem vettek tolem vert azonban most el kell menjek.
Leirna valaki kerem hogy megy ez lepesrol lepesre? Oda kell idopont? A beutalot megkaptam a haziorvosomtol...
Koszonom a segitseget!
Ha nem kaptal idopontot, csak ki kell varni a sorodat. Nem lehet elotte enni (bar attol fugg mit neznek, ha altalanos vervetel akkor ehgyomorral kell menni). Szolitanak, bemesz, elszoritjak a felkarodat, okolbe kell szoritani a kezedet. Lefertotlenitik a hajlatot, beszurjak a tut, ellazithatod az oklodet, es kesz is, megkapod a vattat/gezlapot, amit ra kell nyomni a szuras helyere par percig. Nem muszaj, de erdemes, nem egy ismerosom vaganykodott, hogy o nem foglalkozott vele, masnapra tiszta veralafutas lett a karja.
Ugy roviden ennyi. Ha nem birod a latvanyt, ne nezz oda. En sem nezem soha, van olyan noverke aki beszelget is veled kozben, hogy ne legyel annyira befeszulve, ne figyelj a szurasra.
Hát tényleg hihetetlen :D
Nekem a háziorvos egyből időpontot is szokott egyeztetni oda, szóval nem tudom máshol hogyan megy.
Ott le kell adni egy kis ablaknál a beutalót, ott kapsz sorszámot és amikor a tied van bemész. Leülsz, elszorítják a kezed egy pánttal, lefújják fertőtlenítővel aztán megszúrnak. Kb. 2 percet leszel bent ha nem vagy rosszul lévős:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!