Benson&Hedges cigaretta milyen? Jó minőségű?
Figyelt kérdés
Árban feljebb van,mint mondjuk a Marlboro.Azért ,mert annyira jó cigi?Én még sose kóstoltam,de gondoltam veszek egy dobozzal.2019. júl. 22. 12:14
1/6 anonim válasza:
Egyedül az arany jó minőségű belőle, de az nagyon
a fekete borzasztó
a b&h-ban az az érdekes, hogy nem kevert dohány van benne, hanem virginia típusú szinte kizárólag. ettől édesebb meg szárazabb íze van mint a többi ciginek, amiben 3-4 féle dohány van. régi angol cigimárka, de nem olyan jó már mint régen.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondod,hogy megéri kipróbálni az aranyt?Romlott,de azért még így is sokkal jobb,mint a többi cigi?
2019. júl. 23. 23:14
3/6 anonim válasza:
Az arany az jó minőség az biztos. Meg jó erős. A fekete meg ezek amiknek tologatni lehet a dobozát full gagyi meg ilyen puffasztott dohány van benne. De az aranyban jó tömör meg ilaltos dohány van. Minőségre jó de nem a kedvenc cigim a BH, nekem elég egyoldalú íze van mert nincs olyan sokféle dohány benne.
4/6 anonim válasza:
Ízre én szerettem, mondjuk feketét szoktam szívni, egyetlen negatív tulajdonsága számomra abban jött ki, hogy ennek a füstjét valahogy tényleg mindenen megéreztem utólag is.
5/6 anonim válasza:
Első válaszoló +1
Magyarországon az egyik legjobb cigi az arany, a többiből amit próbáltam... szívható ha úgy hozza az élet, de maximum középszar.
6/6 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam:)Isteni íze van szerintem.Se nem erős,se nem kapar.Selymes,és van egy kis édeskés íze némi szárazság mellett,de az mellékes. Top5 kedvenc cigim között van.
2019. júl. 29. 03:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!