Mit tennétek az anyum helyében?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, NEM szoktam rá a dohányzásra, néha mikor ideges vagyok vagy ha szomorú elszívok egy fél szálat mert egy egészet nem tudok.
Most vettem egy doboz cigit, anyukám látta, nem is dugdosom előle mert úgy is megérzi rajtam.
Szóval anyukám helyében ti elvennétek a cigit?
(volt e-cigim de az is csak egy fellángolás volt :D)
Saját pénzből vettem :)
2019. júl. 11. 08:53
1/5 anonim válasza:
Nyilván elveném, tudom úgyis újra vennéd de legalább a tőlem telhetőt megtenném.
3/5 anonim válasza:
Nem venném el. Felesleges. Úgyis szerzel másikat, ha akarsz...
Megpróbálnek beszélgetni veled. Hogy miért tartod jó ötletnek, esetleg mivel lehetne kompenzalni azt az űrt, amit a cigivel akarsz kitölteni.
4/5 anonim válasza:
Én biztos elvenném a gyermekemtől. Undorító, büdös, pénzkidobás és még sorolhatnám. Ha rászoksz tudod mennyi pénzt fogsz érte kidobni?? Szüleim havi 50 ezret elszívtak..
5/5 4p0r4 válasza:
Tipp. Kezdj el erre utaló dolgokat csinálni egy idejig úgy hogy ne legyen bizonyítékjuk és ez legyen 2-3 évig és nem fognak lecseszni tapasztalatból mondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!