Hogy tudnék leszokni a dohányzásról mindenféle
"csodaszerek" nélkül? Főleg a reggeli cigivel van a
legnagyobb bajom.
Figyelt kérdés
Le szeretném tenni, de egyszerűen ha nem szívom, mindenféle problémáim vannak, főleg a kora reggeli órákban, kb. összefüggően beszélni nem tudok, amíg nem szívom el az első cigim ébredés után és a munkában a másodikat a kávé mellé.
Napi több mint 1 dobozt szívok el, ha kb. 2 óra után nem gyújtok rá, mindenféle problémám van.
Hogy tudnám ezt a szar függőséget leküzdeni örökre?
2019. júl. 2. 23:33
1/8 anonim válasza:
Szia elég nagy pácban vagy mivel a cigarettát nem lehet olyan könnyen elhagyni esetleg próbáld meg hogy veszel egy csomag cigarettát kibontod de nem veszel ki csak egy szálat belőle csak beteszed a szádba és úgy teszel mintha meggyújtanád aztán vissza teszed és ezt felírni egy papírra felragasztani oda ahol minden nap látod folyamatosan,írd fel napok szerint hogy mégis hányszor gyújtottál rá egy nap és hányszor csak tettetted hogy rágyújtottál és amikor rágyújtott ird fel mellékesen hogy milyen borzalmas tünetekkel jár.Ennek rengeteg módszere van. Attól függ hány éves vagy fiú vagy lány vagy-e.
2019. júl. 2. 23:51
2/8 anonim válasza:
Pedig úgy kell elkezdeni, hogy nem szívod többé és kész. Kb minden függőséget így kell leküzdeni... akaraterő...
Csak az elvonási tüneteken kell uralkodni, amik hamar el fognak múlni ha tényleg nem gyújtasz már rá napokig, hetekig. Viszont ha már egyszer rászoktál, örökké ott lesz a kisördög, el kell valamivel terelned a figyelmed.
Vagy akár mások is "figyelhetnek rád", hogy ne cigizz, de neked kell megvívni a harcot
2019. júl. 2. 23:52
3/8 anonim válasza:
Előző vagyok hogyha van egy nagyon fontos személy a számodra akit tényleg nagyon sokat jelent kérd meg hogy folyamatosan chest essen azzal hogy szokj le a cigarettáról sőt Ez már váljon a mániája bá hogyha tényleg fontos számodra az a valaki hidd el le fogod hagyni Én tudom nekem sikerült bár végül elbuktam sajnos a sok stressz miatt ez volt az egyetlen amihez nyúlhat tam (sajnálom hogyha rosszul lett leírva De nem én írok hanem bele mondom a telefonomba és az automatikusan leírja helyettem)
2019. júl. 2. 23:54
4/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok az első válaszoló voltam
2019. júl. 2. 23:54
5/8 Suzuku Yukiji válasza:
Az interneten lehet találni ehhez a problémához segédoldalakat, de akár nikotin tapaszt is tudsz venni patikában. Ez ugye akkor működik hogyha le is akar szokni az illető a tapasz önmagában nem tesz igazán . Hogyha tudod próbáld meg elütni az időt valamivel amit nagyon szeretsz és eszed ágába se fog jutni hogy most azonnal szükséged van egy szálra.
2019. júl. 2. 23:56
6/8 anonim válasza:
Nekem sokat segített Alen Car könyve... Illetve Magne B6 ot szedtem... Illetve vettem egy AB generatort és amikor rákartam gyújtani akkor tornáztam... Fontos főleg az elején a figyelem lekötése... Kirándulás... Mozi bármi... Érdemes megpróbálni... Én hetekig nem gyújtok rá pedig láncdohányos voltam... Most nyáron sörözés közben szívom... Nekem is végső cél lesz hogy végleg letegyem... De már így is szuper nem hiányzik már a hétköznapokban munka alatt sem
2019. júl. 3. 03:47
7/8 anonim válasza:
Allen Carr könyvét én is tudom ajánlani.
A problémákat az agyad generálja.(Alvás közben nem cigizel,ugyebár,szóval kibírsz nélküle napi 6-8 órát.)
A hozzáállásodon kell változtatni.Tudatosítsd magadban,hogy a cigi kábítószer,nem ad semmit,viszont vannak elvonási tünetei.Ha ezeket le tudod küzdeni,akkor megszabadultál.(Átlag 1-1.5 csomaggal szívtam,magam töltötte kapadohányt,20 évig.Minimum óránként rá "kellett" gyújtanom.)
Nem áltatlak,az első nap rossz lesz.A második könnyebb,és így tovább.Én most tartok a harmadik hétnél.Kicsit "hiányzik",de semmi komoly kellemetlenségem nincs.
2019. júl. 3. 17:34
8/8 anonim válasza:
Valóban nincs elvonási tünet... Ami hiányzik hogy ürügynek mindig jó volt pl egy hülye társaságban melóhelyen kellemetlen rokoni találkozokon hogy pill ki kell mennem rágyújtani...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!