Miért van az hogy vizipipázás közben szédelgek?
16:08 egy idióta :)
Erős dohány? Szén-monoxid mérgezés? Na ne röhögtess már. Én nem állítom hogy egészséges vagy hogy nem lehetnek káros hatásai de ez azért túlzás. Látszik hogy 16:08 is csak valami pletykalapból informálódik. Amúgy azért szédülsz mert amíg szívtad nem jutottál annyi levegőhöz.
16:08 vagyok, és két éve vízipipázok. Gázkromatográfos teszteket végeztünk, elemzéseket. nem hinném hogy pletykákból informálódtam. A szén-monoxid, nem a füst, hanem a szén miatt keletkezik, amit zárt térben simán beszívsz. A mosatlan dohányok igenis erősek, mivel nikotintartalmuk jóval magasabb a mosott dohányokénál.
Leülhetsz, egyes! =)
oda is van írva sok oldalra, hogy vizet ajánlott inni közben, azt nem szoktad érezni, hogy szomjas vagy, mert ez a füst kiszárít, engem is és a kiszáradás miatt émelyegsz, ja és előtte én eszek is.
Dohányozni emberi dolog, vÍzipipázni isteni!
Tényleg szénmonoxid mérgezés, szellőztetni kell vagy előtte vagy közben, inni is ha száradsz. Ha sokáig szívod a füstöt akkor kevesebb oxigénhez jutsz, és fájni kezd a fejed.
A szédelgés akkor jön elő amikor "beindul" a pipa. Kb ilyenkor kezd el jól átforrósodni a dohány, és ekkor kezd el igazán sűrű lenni a füst. Ilyenkor a legjobb az íze is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!