Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért van az hogy vizipipázás...

Miért van az hogy vizipipázás közben szédelgek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 16:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Túl erős a dohány, esetleg szén-monoxid mérgezés, níiss ablakot ha pipázol, és lassaban szívd. :)
2010. júl. 9. 16:08
 2/11 anonim ***** válasza:
49%
nyiss*
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert kevesebb oxigént kapsz.
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
2010. júl. 9. 16:09
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

16:08 egy idióta :)

Erős dohány? Szén-monoxid mérgezés? Na ne röhögtess már. Én nem állítom hogy egészséges vagy hogy nem lehetnek káros hatásai de ez azért túlzás. Látszik hogy 16:08 is csak valami pletykalapból informálódik. Amúgy azért szédülsz mert amíg szívtad nem jutottál annyi levegőhöz.

2010. júl. 9. 17:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
sok füvet raktok bele
2010. júl. 9. 21:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

16:08 vagyok, és két éve vízipipázok. Gázkromatográfos teszteket végeztünk, elemzéseket. nem hinném hogy pletykákból informálódtam. A szén-monoxid, nem a füst, hanem a szén miatt keletkezik, amit zárt térben simán beszívsz. A mosatlan dohányok igenis erősek, mivel nikotintartalmuk jóval magasabb a mosott dohányokénál.

Leülhetsz, egyes! =)

2010. júl. 9. 21:40
 8/11 anonim válasza:
Esetleg néha vegyél levegőt ;) Nem árt.
2010. júl. 17. 23:36
 9/11 anonim válasza:

oda is van írva sok oldalra, hogy vizet ajánlott inni közben, azt nem szoktad érezni, hogy szomjas vagy, mert ez a füst kiszárít, engem is és a kiszáradás miatt émelyegsz, ja és előtte én eszek is.

Dohányozni emberi dolog, vÍzipipázni isteni!

2010. aug. 7. 23:42
 10/11 Akkrann válasza:

Tényleg szénmonoxid mérgezés, szellőztetni kell vagy előtte vagy közben, inni is ha száradsz. Ha sokáig szívod a füstöt akkor kevesebb oxigénhez jutsz, és fájni kezd a fejed.

A szédelgés akkor jön elő amikor "beindul" a pipa. Kb ilyenkor kezd el jól átforrósodni a dohány, és ekkor kezd el igazán sűrű lenni a füst. Ilyenkor a legjobb az íze is!

2010. okt. 12. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!