4. napja nem dohányzom hogy hogy nincsenek elvonási tüneteim?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Félre értés ne essen örülök,neki csak kérdezem,hogy vajon ez mitől lehet? soha nem is bírtam 4 napig cigaretta nélkül..a rekordom 2 és fél nap volt..most már 4.napja nem dohányzom de nem is kívánom ..érzem,hogy jobb a légzésem pl.az ízeket jobban érzem jobban esik az étel de mondom,nincs semmi elvonási tünet még nyugodtabb is vagyok..szerintetek ez mitől lehet? oh és semmiképp sem szeretnék dohányozni..:) csak kíváncsi vagyok véleményekre köszönöm
2019. jún. 22. 10:48
11/12 A kérdező kommentje:
:D hehe .. de végülis ez jóxD nokedli hát alapból nem szeretem :D pálinka szintén :D nekem ez a cigaretta volt egyedül amitől nagyon akartam szabadulni :D 5.nap és semmi bajom :) viszont pl. étkezésem jó,mert én mindennap sok zöldséget , gyümölcsöt eszem ..elsem tudom képzelni ételeket ezek nélkül és mondták aki leteszi a cigit külünösen egyen sok zöldséget,gyümölcsöt,rostos ételeket,sok vizet igyon de ez nálam mind megvan :D talán valóban igazatok van és most döntöttem el fejben..a kajákat előbb azért írtam le,hogy az étkezési szokásom sem változott tehát igazatok lehet,hogy fejben dönthettem el..:) egyébként nem cigiztem többet,hanem nem tudom sokat köhögtem már tőle,és már nem tudom nem esett jól..
2019. jún. 23. 08:39
12/12 anonim válasza:
kíváncsi vagyok most a kérdezőre vajon mi történt azóta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!