Most szivtam el az utolso szal cigimet.10:00kor. Valami otlet megkivanom mivel csillapitsam?
Igyál egy pohár vizet.
Szivoszálat rágcsálj.
Tornázz.
Rágozz.
VagY nondogasd, hogy kell a francnak az a büdös vacak.
Szia, 13 évig cigiztem kicsit több mint másfél éve leszoktam tapasz meg mindenféle hókusz- pókusz nélkül.
A kezdeti időszakot nagyon nehéznek mondjàk a leszokàsban, de így utólag visszagondolva csak az első pàr nap volt kemény.
Ami segíthet:
Cukor édes vagy mentolos,
Egy ideig szívószàllal ittam, de lehet hogy ez csak egyéni hóbort, úgy éreztem segít.
Sok folyadék fogyasztàsa is segít mert 2-3 nap utàn az ember úgy érzi kiszàrad a szàja.
először én sem értettem mi a fenét fogok csinálni "helyette" aztán rájöttem hogy semmit. Nem helyette csinálod amit amúgy is szoktál. Egyszerűen nem állsz fel mondjuk az asztalól és mész rágyújtani. A sóvárgáson meg segítenek az általam és a többiek által leírtak :)
Sok sikert kívánok és kitartást menni fog!
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!