Hogyan szoktathatnám le apukámat a cigiről?
Figyelt kérdés
Elég makacs ember, már próbáltam vele beszélni, de süket fülekre találtam. aggódom érte, mit tegyek? (már évek óta bagós)2010. júl. 8. 15:55
1/9 anonim válasza:
Ha mar evek ota bagos, akkor sokat nem tehetsz, ha magatol nem akar leszokni, akkor a gyermeke "tanacsara" sem hinnem hogy le fog.
2/9 A kérdező kommentje:
ez szomorú, de érzéketlen tahó lennék, ha hidegen hagyna ez az egész! ti többiek mit tennétek?
2010. júl. 8. 16:10
3/9 anonim válasza:
Semmit. Nem a te dolgod leszoktatni.
4/9 A kérdező kommentje:
akkor hagyjam meghalni? hiszen szeretem, ő az apám!!!!!
2010. júl. 8. 16:40
5/9 anonim válasza:
Kicsit morbid megfogalmazas volt ez a vegen. Elso vagyok amugy, szerintem azt teheted hogy remenykedsz hogy apud nem az a tipus akinek komolyabb baja lesz a cigi miatt. Nekem is ott van peldaul nagyapam, 75 eves, 6 eves koraban kezdett cigizni (termeszetesen akkor meg nem olyan intenziven, de kinotte magat a dolog) es 69 evesen tette le. Es eddig nem jelentkezett nala semmi olyan problema ami a cigi miatt lett volna.
6/9 anonim válasza:
Ja es meg 1: dedim is egesz eleteben cigizett es pipalt(ot nem tudom mikor kezdte, de fiatalon), o 91 evesen tette le, majd 93 evesen halt meg de ugyancsak nem amiatt. Szoval vannak emberek akik szerencsesek es nem okoz naluk gondot. Amugy en is feltenem apumat ha cigizne, de nem nagyon tudnek mit tenni.
8/9 A kérdező kommentje:
ha már csak a remény segít akkor nincs mit tenni, de azért köszönöm a válaszokat! (és neked utolsó előtti válaszadó részvétem a dédid miatt, de azért szép kort megélt.)
2010. júl. 9. 16:55
9/9 anonim válasza:
Dobjad ki apád cigijét akár mit szív akár mennyiért
és biztosan tudni fogja h te dobtad ki..
elmagyarázod h nem szeretnéd h a gyerekednek ne legyen nagypapája és neked meg apád..
szeretnéd ha miattad letenné mert nagyon fontos vagy neki:S nehéz lesz de vegyél neki rágót stb.. akár hívd fel h h vagy apu akár a nikotintapasz is segíthet..
Én apámat egyszerűen egy fejmosással tántorítanám el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!