Tippek kezdő e-ciginek?
Szeretnék venni egy e-cigarettát de nem nagyon vagyok otthon ebben a témában. Tippek hogy mivel tudnék kezdeni és hol tudnék venni/rendelni?
Előre is köszönöm a válaszokat!🙂
szia! nekem első kitem Eleaf iKuu i200 Melo 4 D25 volt
nem bonyolult porlasztót is lehet hozzá kapni dohányboltba egy ezresért és több mint egy hónapig is lehet használni a porlasztót hozzá attól is függ hány watton használod használat előtt a porlasztónak a kis lyukacskáiba ahol látszódik a watta bele kell csepegtetni liquidet majd ha visszatetted a tankba tölts bele liquidet hagyd kb 10-20 percig hogy megszívja magát a watta liquiddel párszor szívd is meg úgy hogy nem nyomod a tűzgombot így jobban belemegy a liquid a wattába. érdemes elsőnek 30 watton használni és ha nincs égett íze minden jó akkor viheted fel ötössével a wattokat! én innen rendeltem meg egyébként: [link] van utánvétel is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!