Egy kezdőnek milyen a narancs Pall Mall? Fiatal dohányosok, milyen cigit szívtok?
Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok? Írjátok le a nemeteket is!2019. febr. 24. 16:16
3/10 anonim válasza:
Ha kezdő vagy, miért akarod elkezdeni??
Pénzért akarsz halálos betegséget venni?
Addig örülj, amíg nem szoktál rá!
4/10 anonim válasza:
Ez mekkora, b*szod! :D
Junior kocadohány kezdőszett... beszarok :D
5/10 anonim válasza:
Divat majom vagy, állj be a sorba és dob el 10-20 évet az életedből :)
6/10 anonim válasza:
Egyik kollegám gégerákos, erősdohányos volt...mikor utoljára láttam már ember formája sem volt...az apja szintén a bagó miatt hunyt el rákosan, még elijesztésnek sem volt neki elég azt végig nézni, komoylan nem értem a dohányzó embereket. De egyébként a te életed ha szenvedni akarsz hajrá. Csak minket nemdohányzókat kimélnétek meg, mert mocskos pofátlanság, hogy nem csak magatokkal csesztek ki.
9/10 anonim válasza:
Nekem kicsit fura volt.
Dr amugy emberek, nyugodjatok.már le. Ha nem tudja, hogy káros, így járt. A kérdésére válaszoljunk.
10/10 anonim válasza:
Gimiben azt szívtam. Nem túl.erős. de ne cigizzetek. Ha visszamehetnék tuti nem próbálnám ki . Nehéz leszokni róla.
Meg mi ez a toborozás. Világ kezdő cigisei egyesüljetek egy füst alatt? Cigiszekta ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!