Az elektromos cigaretta súlyosbítja az asztmások betegségét vagy kedvezőbben hat az asztmára, mintha rendes cigarettát szívnál?
Szerintem erről még nincs hivatalos orvosi kutatás, még az elektromos cigaretta hatásáról is csak kevés kutatási adat áll rendelkezésre, kb. csak a gyártók tippje és marketingje, hogy mivel nincs korom stb, ezért egészségesebb. A folyadék és az ízesítések gőzeinek hatásáról kb. senki nem tud semmit.
Nem ez volt a kérdés, de azért elmondon: nagyon le kellene szokni, asztmásan cigizni a legnagyobb önmegszívatás, kb, mintha valaki a törött, gipszelt kezével mindennap a falat bokszolná. Elektromos cigaretta helyett lehetne próbálni nikotintapaszt, ami csökkenti a dohányzás iránti késztetést.
"-hogyha már nagyon muszáj dohányoznia-"
Pisztollyal kényszerítik, vagy mi a szösz? Én 3 dobozzal szívtam naponta, tehát ha valakinek, nekem aztán "muszáj" lett volna rágyújtanom. Mégis leraktam 27 éve. Másnak is ezt ajánlom.
Mindegy, hogy melyiket szívod, mert mindkettő infarktushoz és/vagy végtag amputációhoz vezet.
Természetesen ezek elkerülhetőek, ha még előtte megfulladsz az asztmádtól.
De hajrá, szívjad csak!
Későn írok de hátha látod még
Asztmás vagyok
Konkrét leszoktam(mostmár csak a cselekvés kell)
Nikotinmentessel szivom
Es jelentőeen javult az asztmám(mostmár nem fulladok 200 m után)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!