Elsősorban azokhoz fordulnék segítségért, akik a fent említett típust használják. A tűzgombról sajnos lekopott a festés és így elég csúnyácska, ezért szerettem volna hozzá vásárolni szilikon tokot. A szokásos oldalakat végigtúrtam (ebay, aliexpress, fasttech), de mintha ehhez a típushoz nem is létezne tok, csak a korábbi verzióihoz. A kérdésem pedig: Ti is találkoztatok ezzel a problémával és ha igen, akkor hogy orvosoltátok? Továbbá, ha van tuti tipped, hogy hogyan tudnék beszerezni hozzá tokot, azt nagyon megköszönném!
Nincsen sajnos hozzá tok. Legalábbis én sem találtam sehol. Amúgy igen, sajnos ez egy típusprobléma, nekem 2 is volt mindkettőn lekopott a festék. Sajnos nem tudsz vele mit csinálni.
2019. máj. 16. 15:59
2/4 A kérdező kommentje:
Szia!
Még közvetlen a gyártót is felkerestem ezzel a problémával, elegánsan annyit válaszoltak, hogy "jelenleg nem elérhető". Felettébb érdekes, hogy minden korábbi és ezt követő típushoz van tok, ehhez nincsen. Körbemaszkolom és lekenem akrilfestékkel.
2019. máj. 17. 08:32
3/4 anonim válasza:
Érdekes sajna. Egyébként szerintem azért sem gyártottak hozzá mert koránt sem annyira népszerű mint a sima aio. Általában Aiot is csak kezdő eciginek vásárolnak az emberek, vagy esetleg backup készüléknek valaki, aztán a következő készülékük már valamilyen mod lesz. Én mondjuk szerettem a Pro-C-t, de múlthéten énis lecseréltem mivel a tank tetejéről a lecsavarható "kupak" menete eltört, vagy a tank menete. A lényeg, hogy nem tudtam visszacsavarni szóval kuka. Sajnos nálam mindkettő pro-c veszte ez lett, szóval erre próbálj meg figyelni ha jót akarsz :D
2019. máj. 17. 14:17
4/4 A kérdező kommentje:
Kinéztem már egykét cuccot, ami majd ennek lesz az utódja. Odafigyelek majd erre a problémára, köszönöm! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!