Töltött cigarettánál hogyan előzhetem meg, hogy kihulljon a dohány cigaretta végének becsavarása nélkül?
Egyszerű esztétikai okok miatt kérdezem.
Illetve: tudom, ha leteszem a cigit, nem lesz ezzel gond. De nem akarom letenni és vállalom az ezzel járó kockázatokat, amikkel pontosan tisztában vagyok; nem kell a tanmese, hogy tüdőrákot okoz.
Nem tudom ti hogy töltitek, de nekem sosem hullott ki. Elég babrás dolog úgy megtölteni mint ahogy a bolti van, de meglehet.
Én úgy csináltam, hogy a töltőbe beleraktam szépen sorba a dohányt. Hátul, ahol a cigi végébe lesz majd a dohány, ott kicsit megforgattam, hogy hosszára álljon és lógjon ki a cigiből egy picit. Aztán végig húztam, kész volt a cigi. egyenletes töltöttség, megfelelő dohány mennyiség, a szűrő alatt sem volt puha, és a cigi végéből kiálló dohányt damilvágóval lecsiptem. olyan volt a vége mint a bolti cigié. sosem hullott a vége ki. Persze amíg más megtölt 80 szálat, én megtöltöttem kb 15-öt vagy 10-et. De a 10-15 szál olyan volt mintha a bolti cigit látnád.
Viszont azóta se töltöm, nem szívok annyit hogy megérné geccsolni vele, nekem a reggeli kávéhoz 1 szál, meg este munka után az erkélyen 2 szál cigihez megveszem a bolti arany marlboro-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!