3 hónap dohányzás sok?
20 éves vagyok, és kezdek aggódni, hogy rakom lesz.
2,5 éve cigizgetek, úgy értem, hogy havonta 4-5szal,neha volt 10-15. 3 hónapja kezdtem el dolgozni. Naponta 5-6 szál cigi.
Már teljesen elkonyveltem azt magamban, hogy tüdőrákos leszek, kár is leszokni.. Hallani olyan remhireket, hogy valaki 3 cigitol kapott rákot.
A csalakdunkbol senki nem volt rákos, senki. Jó talán a dédapam, csontvelorak, DE meggyógyult belőle.
Ma még tart az utolsó doboz cigim, aztán leteszem a rakba.
Egy pici nehézlégzésem néha néha van, naponta 4 enyhe köhögés, illetve mintha szurna a tudom vagy fájna. Dokit megkerdeztem a fájdalomról és annyit mondott, hogy a bordakozti izmok, mivel nehéz fizikai munkát végzek. Annyira félek. Le fogom rakni a cigit a pcsaba.
Én már 5 éve dohányzom,3 éve le is tüdőzöm.
Nem igazán számolom,hogy hányat,mivel töltöm,és nem dobozosan veszem.
Mindenki maga dönti el,hogy rá akar szokni,tovább cigizik,avagy le akar -e szokni.De ha ilyen félelembe teszed magad,az mire jó? Csak ezzel azt csinálod,mint a többi dohányos ember.Nagyobb százalékra teszed a rák kockázatát,impotens illetve hormonzavaros lehetsz.Illetve rövidebb lesz az életed.
De egy nikotinfüggőnek leszokni a legnehezebb.Nagy elszántsággal és akarattal sikerül.Mindenről te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!